AL GEOLOCALITZADOR DE TAGZANIA INDIQUEM LA SITUACIÓ ON S'HA D'APARCAR I PER ON S'HA D'ENTRAR A L'IES JOANOT MARTORELL EN LA III JORNADA DE FORMACIÓ, L'11 DE DESEMBRE DE 2010.

Observació:
La porta principal de l'institut romandrà oberta de 9 a 9:45
C/ Ciutat de l'Aprenent, n. 2 , al costat dret de l'altre Institut (Ciudad del Aprendiz - Antic Politècnic Sant Vicent Ferrer);

Guia d'accés a l'institut:
La porta lateral del carrer sense asfaltar (prolongació del carrer Alcalà de Xivert) serà practicable tot el temps. L'accés a aquest carrer, venint del Carrer de Sant Vicent és:

-En passar la cruïlla amb el Bulevar Sud, a 500 metres, la 1a rotonda es voreja per continuar la carretera en línia recta (hi ha semàfor dins la rotonda) i a 20 metres s'agafa a la dreta el primer carrer, Alcalà de Xivert, tot recte fins al final; la segona fase del carrer està sense asfaltar. Allí està el pàrquing.

-Si s'arriba des de la V-30 s'agafa el desviament a Carrer Sant Vicent, només entrar a la carretera de 4 carrils (anomenada carrer José Soto Micó), es passa un semàfor vora la parada d'autobús i a uns pocs metres es gira a l'esquerra cedint el pas (2 sentits). Allí comença el carrer Alcalà de Xivert. Dirigiu-vos al final del tot, terreny sense asfaltar, parquing i entrada a l'institut.

-Si s'agafa l'autobús 27, la parada és la de JOSÉ SOTO MICÓ. Entrada a l'insti a 3 minuts darrere dels edificis on està la parada.Aparcament i Entrada per a la Jornada 1entretants - IES Joanot Martorell map
-